Acryl Gel för naglar

Acryl Gel är en fusion mellan acryl och gel. Fusionen har skapat en produkt med de bästa egenskaperna från båda, där du får en lösning som varken rinner eller luktar, men är lätt att jobba med, smidig, håller bra och bara härdar när den kommer i UV/LED (hybridlampa).

Vi har mer än 30 vackra färger att välja mellan – med och utan glitter – och båda serierna fungerar bra tillsammans. De kan till och med kombineras om du vill göra de populära babyboomarna, den franska looken eller den vackra marmoreffekten.

Hitta akrylgel i din favoritfärg nedan.

Välj akrylgel från Xtreme eller Low Chemistry

På Kandii har vi 2 serier i akrylgel: Xtreme som kommer i hink och som är mjukare att jobba med än vårt andra märke från Low Chemistry som kommer i tub. Båda märkena har dock alla akryls bra egenskaper, den största skillnaden är ingredienslistan, där Low Chemistry har mindre kemi. Båda märkena är dock utan HEMA, och är givetvis tillverkade i EU.

Som alla andra produktgrupper har vi valt ut vår akrylgel så att den ger dig en bra upplevelse som kund. Detta gör att den inte rinner, den lufthärdar inte, den är formbar, lättfilad och bra för konstruktionen. Dessutom stelnar den först när du sätter in den i din lampa, tills dess har du bra med tid att designa och jobba grundligt med produkten.

Så enkelt fungerar det

När du behöver applicera din akrylgel på naglarna är det lätt och enkelt att följa proceduren.

  1. Förbered din nagel först genom att applicera Primer & Bonder på hela den naturliga nageln och låt den lufttorka i 30 sek.
  2. Ta upp en lagom mängd akrylgel med spateln. Kom ihåg att lite går ganska långt.
  3. Dutta på din akrylgel i önskad form. Använd en borste fuktad med cleaner för detta ändamål.
  4. Låt nu naglarna härda i 60 sekunder i din hybridlampa. Upprepa vid behov om nageln behöver mer produkt och härda i ytterligare 60 sekunder.
  5. När nageln har härdat kan du torka av den med cleaner och fila i form och eventuellt avsluta med färg och/eller No wipe Shiny Topcoat.

Akrylgel kan användas på vanliga tippar, mall eller med dual forms.

Om du har några frågor kan du hitta svar på vår FAQ-sida eller kontakta oss direkt via e-post, [email protected], via messenger eller chatt.