Gel tippar

Praktiska nageltippar som används av stylister! Systemet gör det enkelt att spara tid på själva konstruktionen av nageln, så att du istället kan gå all-in på design och nail art!

Hos Kandii hittar du den enklaste nagelförlängningen i form av våra Easy Peasy Gel Tippar, som är förformade och redo att användas. När den appliceras på rätt sätt kan du njuta av vackra naglar i upp till 3-5 veckor!

Hitta dina nageltippar nedan – och designa fantastiska naglar på den slitstarka foundation.

Färgfilter

Easy Peasy Gel Tippar – namnet ljuger inte!

Easy Peasy Gel Tippar är lätta att använda. Jämfört med traditionella nagelförlängningar kan du spara tid med dessa förformade och enkla nageltippar.

Men betyder fasta snabbt så att de lösnar snabbt? Nej, på inget sätt, med rätt applicering kan de hålla sig vackra i upp till 3-5 veckor!

Easy Peasy Gel Tippar är en heltäckande nageltip som fästs med Extend Base Coat eller vår senaste hårdgel STAY! Vilket är superlätt att använda, speciellt för nybörjare. Våra heltäckande Gel Tippar kan enkelt ’soakes’ med ’soak off vätska ’ så att du kan göra ett nytt set naglar med en av de 11 formerna vi har i lager.

Nagelsystemet är känt bland stylister som använder dessa gel tippar för att spara tid på själva konstruktionen av nageln, så att de istället kan fördjupa sig i nagel designen.

Så här gör du

Nagel tipparna från Easy Peasy appliceras enkelt med vår Extend Base Coat eller den nya STAY! Gel, som är speciellt utformad för att applicera gel tippar (och är särskilt bra för nybörjare). Du kan också använda självhäftande klisterpads, men vi rekommenderar Extend Base Coat eller STAY! Gel för ett mer hållbart resultat.

 1. Välj önskad storlek på nageltippar och ha dem redo.
 2. Förbered den naturliga nageln genom att applicera primer/bonder och låt den lufttorka i ca. 30 sekunder.

Applicera nu ett tunt lager Extend Base Coat på den naturliga nageln och härda enligt anvisningarna på produkten.

 1. Applicera lite primer/bonder på insidan av nageltippen med en borste där den kommer att fästa på den naturliga nageln.
 2. Applicera den mängd Extend Base Coat som du vill ha i tippen, börja med att fästa tippen från nagelbandet och nedåt. var noga med att inte få produkten på huden.
 3. Håll lätt på tippen medan du håller den i lampan. Speciellt den lilla LED-lampan är guld värd för flash härdning.
 4. Upprepa denna procedur med alla naglarna och avsluta med att hålla dem i hybridlampan i 30-60 sekunder.
 5. Fila nageln i form och buffa hela ytan tills den är grov.
 6. Om det behövs , använd en fin bit till kanten vid nagelbandet.
 7. Sista steg, du kan nu torka av med din cleaner och avsluta naglarna med gel lack, topplack mm.

… Hur får jag bort naglarna?

När det är dags att ta av naglarna igen, följ dessa steg:

 1. Klipp längden och fila väl på ytan.
 2. Blötlägg en pads eller en bomullstuss i blötläggningsvätska/soak off vätska och fäst den runt nageln i 10-15 minuter. Låt det verka tills materialet är upplöst.

Behöver du hjälp eller inspiration?

Kom ihåg att du kan hitta massor av tips och tricks på vår Facebook- och Instagramsida. Du kan också bli en del av vår KandiiGirls Nail Community på Facebook, där det finns gott om inspiration!

Behöver du hjälp med dina frågor? Då kan du hitta svar på vår FAQ-sida eller kontakta oss via e-post, [email protected], via messenger eller chatt.