Gellack

Gellack gör det enkelt att göra vackra och hållbara naglar hemma. Resultatet är proffsigt och priset ligger långt under salongens!

Gellacket är därför den perfekta manikyrlösningen om du vill ha naglar som håller i mer än bara några dagar och behåller den vackra finishen.

Vi har gellack i över 400 vackra färger, och våra produkter har utvecklats med omsorg. Därför kan du säkert applicera gellackmed vetskap om att det är veganskt, innehåller ett absolut minimum av kemi och inte har testats på djur.

Hitta dina favoriter nedan.

Färgfilter

Hitta ditt nya gellack hos Kandii

Hos Kandii beundrar vi gellack  som en del av den kraftfulla looken – skapad med de bästa produkterna!

Vårt Soak-Off Polish är ett starkare och mer hållbart alternativ till vanligt nagellack. Den härdar med en hybridlampa (UV/LED-lampa), och med rätt förberedelse (prep) håller den upp till 3-4 veckor.

Observera att alla våra gellack är 100 % veganska, cruelty-fria och 9-fria (dibutylftalat (DBP), formaldehyd, toluen, formaldehydharts, kamfer, trifenylfosfat (TPHP), xylen, parabener, phthalater och animaliska ingredienser) . Det är bra för både ditt samvete och dina naglar.

Hur man applicerar gellack

Det är lätt att få de perfekta naglarna! Följ stegen här för att få den ultimata looken för dina ”hem” gelnaglar:

Förbered först dina naglar genom att rengöra dem. Fila sedan, forma naglarna och tryck tillbaka nagelbanden. När du är klar, ta bort damm och annat överskott med en wipe och cleaner.

Ditt nästa steg blir att applicera ett lager Base Coat och härda det i hybridlampan i 30 sekunder.

Därefter kan du gå vidare och börja applicera ditt första fina och tunna lager av gelnagellack.

Återigen, härda naglarna i 30 till 60 sekunder i hybridlampan. När du är klar, applicera det andra lagret av gellack och upprepa härdningsprocessen i lampan.

Det är nu dags för det sista lagret: No Wipe Top Coat. Applicera ett semitunt lager och se till att täcka nageln och försegla den ordentligt. Härda naglarna för sista gången, denna gång i 60 sekunder eller mer i hybridlampan. När det är klart, låt topplacket svalna i ca. 60 sekunder innan du börjar röra naglarna och applicera nagelolja.

Voila! Nu har du vackra, hållbara naglar.

Hur man tar bort gellacket igen

Även om ditt gellack är snyggt och håller länge så kommer det en tid då det behöver tas bort.

När du behöver ta bort ditt gellack igen, fila i topplacket tills du kommer till gellacket. Slå sedan in varje nagel i en foliewrap indränkt med Soak-Off remover. Låt det sitta i 10–15 minuter innan du försiktigt tar bort den lossnade produkten med en rossticka eller gellackskrapa.

Tvätta händerna noga och använd nagelolja samt en bra handkräm för att ta väl hand om dina naglar och händer.

Har du frågor eller behöver inspiration?

Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för de många uttryck som du kan skapa med gellack!

Behöver du inspiration kan du följa oss på Facebook eller vår Instagram där vi lägger upp både nyheter och massor av bilder på vackra nageldesigns! Du kan även bli en del av vår KandiiGirls Nail Community på Facebook, där du kan få svar på alla dina frågor och hitta mycket inspiration till vackra naglar med vårt gellack, Easy Peasy Gel Tips och mycket mer.

Har du frågor om Kandii.dk eller våra produkter? Då kan du hitta svar på vår FAQ-sida eller kontakta oss för svar.